PRESSEMEDDELELSE

Gry Mortensen er ny centerleder for Frivilligcenter Aabenraa

02/03/20

Gry Mortensen er ny centerleder

  1. februar tiltrådte Gry Mortensen stillingen som centerleder for Frivilligcenter Aabenraa.

”Jeg er enormt glad for at være landet i så spændende en stilling, hvor jeg får lov at have hænderne i mange forskelligartede opgaver og ikke mindst møder en masse gode frivillige og samarbejdspartnere,” siger Gry Mortensen og fortsætter: ”Jeg ser virkelig frem til at arbejde for foreningerne og til at bidrage til udviklingen af frivilligheden i Aabenraa Kommune. Jeg har selv været frivillig en stor del af mit liv, og det er med samme gejst, jeg nu går til mine nye opgaver.”

Frivilligcenter Aabenraas bestyrelse glæder sig til det fremtidige samarbejde og er overbevist om, at Gry Mortensen bliver en god samarbejdspartner for medlemsforeningerne.

Gry Mortensen har en BA i filosofi og psykologi, er meritlærer i dansk og engelsk, kognitiv coach og certificeret projektleder og instruktør fra Psykiatrifonden. Derudover har hun div. efteruddannelser med sig fra frivillige organisationer som bl.a. rådgiver, gruppeleder og frivilligunderviser. Gry Mortensen har oprindeligt en baggrund som underviser, men kommer fra stillinger som projektleder og leder af rådgivnings- og aktivitetscentre i kommune og patientforening.

Frivilligcenter Aabenraa er en selvstændig organisation, der støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde i Aabenraa Kommune. Centret arbejder særligt for at forbedre rammer og vilkår for den frivillige indsats og ønsker at gøre det lettere at blive frivillig.

Læs mere om Frivilligcenter Aabenraa på centrets hjemmeside: www.frivilligcenteraabenraa.dk

 

Kontaktinformation

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 53700839

  • Læst: 898

Frivilligcenter Aabenraa, CVR. 37854638 Nørreport 30, st. 6200 Aabenraa

Til toppen