Skip to main content

VI SØGER FRIVILLIGE TIL PORTRÆTTER!

HVORFOR ER DU FRIVILLIG? 

 

Frivillig Aabenraa - vi søger portrætter! 

Der er så mange gode historier om frivillige rundt omkring i vores kommune, og vi vil så gerne synliggøre, at frivilligheden kommer i et utal af udgaver, alder, køn, livsstil, foreningstyper osv., osv. Jo mere vi taler om, hvad det vil sige at være frivillig i Aabenraa Kommune - desto mere frivillighed og anerkendelse, kan vi skabe. Vi har derfor rigtigt meget brug for at en række frivillige har lyst til at stå frem og fortælle os, hvorfor de er frivillige. 

Til hjemmeside FRIVILLIG FORDI

Alle former for bidrag er SÆRDELES velkomne! Det kan være frivillige, der gerne fortælle deres historie, blive interviewet og filmet imens (i samarbejde med ALT, lokal TV) eller som vil nøjes med at lægge ansigt og fornavn til annoncen "Frivillig Aabenraa - Fordi" med 1-2 sætninger om, hvorfor man er frivillig. Vi håber på at kunne lave en stor mosaik af alle portrætterne på et tidspunkt, som vi kan hænge op i frivilligcentret. Indtil da vil annoncerne vises på vores hjemmeside og SoMe.

Du er også velkommen til at give frivillig frivilligcentret et tip på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har kendskab til en god historie om at være frivillig. 

 

************PS. ALLE historier om frivillige er GODE historier! :-) *************

  • Læst: 831