Skip to main content

NY HJEMMESIDE!

VELKOMMEN TIL VORES NYE HJEMMESIDE!

Udover layoutmæssige ændringer rummer den nye hjemmeside også en række rigtigt smarte features, som vi ser frem til at anvende til glæde for de frivillige, foreningerne og andre aktører. For nu vil vi anbefale jer at besøge disse steder på vores nye hjemmeside:

  • Book online og kalender: her kan man med tiden se alle arrangementer i huset og PLUS-medlemmer kan booke lokaler selv direkte - UDEN at skulle vente på svar fra Gry :-) Send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis I gerne vil oprettes i vores bookingsystem 
  • Find forening - alle foreninger: her kan alle kommunens foreninger få deres helt egen side, som besøgende på siden finder opdelt i kategorier - start med at søg på 'Øster' i søgefeltet og se et eksempel på, hvordan en side kan se ud. Eller søg på 'ældre'-kategorien og find samme forening. Det er altså både muligt at søge både på kategorier og via søgefeltet. Skal jeres forening også ligge på vores hjemmeside, så udfyld formularen i undermenuen "tilføjes foreningsguiden"
  • Frivilligjob: vi har nu fået vores egen lokale Aabenraa-udgave af den førende landsdækkende portal FrivilligJob.DK. Har man oprettet et frivilligjob på portalen ligger den med andre ord nu automatisk på Frivilligcenter Aabenraas hjemmeside, hvor jeres nye lokale frivillige kan søge udfra forskellige kriterier, interesser mm. og vha. kort- eller listevisning danne sig et overblik over mulighederne for at blive frivillige. Vi er SÅ glade for at kunne give jer denne mulighed for at annoncere efter frivillige, ligesom vi meget gerne hjælper jer med at oprette annoncerne. 
  • Sidste nyt fra centret og medlemmer: her har man som medlem af frivilligcentret mulighed for at få lagt sin egen Facebook-feed ind - ved siden af frivilligcentrets
  • Kanal Frivillig: En YouTube-kanal hvor alle indslag om frivillighed i Aabenraa Kommune kan samle. Skal I have jeres video på kanalen, så send en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Da siden er under opbygning, beder vi jer bære over med mangelfuldheder og små kiksere her og dér. Det skal nok ende med at blive en meget funktionel og informativ side til glæde for os alle. 

 

  • Læst: 1489