IT-praktikant søges

Vi søger en frisk IT-praktikant i virksomheds- eller studiepraktik til en bred vifte af opgaver. Det kunne fx være at forbedre vores hjemmeside, få en info-skærm op at køre og producere slideshows mv. til den, forbedre vores booking-system, være digital dirigent til møder, generalforsamlinger mm. for frivilligcentret selv eller vores mange medlemsforeninger. Og er du god til at skrive, er der også masser af muligheder for at slå dig løs indenfor SoMe. Du vil i stor udstrækning kunne forme indholdet af praktikforløbet udfra dine interesser og kompetencer.

Om centret: 

Frivilligcenter Aabenraa er et lille center i stor udvikling, der arbejder for at formidle, udvikle og støtte det frivillige arbejde i Aabenraa Kommune. En vigtig kernedydelse er foreningsservice, hvorfor vi godt kunne bruge dig til at bistå med nogle af de tekniske udfordringer, som vores medlemmer står overfor i deres almindelige foreningsarbejde, men især også i relation til corona-situationen, der har krævet digital omlægning af mange møder og medlemstilbud. 

Vi vil med andre ord alle være meget taknemmelig for din hjælp. :-) 

 

Vores forventninger til dig:

  • Selvkørende, især hvis du arbejder hjemmefra
  • Idérig og løsningsorienteret 

Hvad du får ud af det: 

  • Indsigt i arbejdet i et frivilligcenter samt kendskab til foreningslivet i vores kommune. 
  • Adgang til relevante kurser og arrangementer
  • Relevant løbende sparring 
  • Dokumentation/udtalelse fra centerlederen efter endt praktikforløb 

Vi glæder os helt meget til at høre fra dig!

Send centerleder Gry Mortensen en ansøgning + CV, hvor du fortæller hvorfor du gerne vil være IT-praktikant hos os. Du er også velkommen til i din ansøgning at give en kritisk vurdering af vores hjemmeside www.frivilligcenteraabenraa.dk 

Kontaktoplysninger: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Henvendelser kun per mail. 

  • Læst: 249

Frivilligcenter Aabenraa, CVR. 37854638 Nørreport 30, st. 6200 Aabenraa

Til toppen