Nye retningslinjer for brug af lokaler på vej

Nye retningslinjer på vej om brugen af lokaler i 2020 (grundet Corona)

Det er endnu ikke muligt at booke lokaler. I har mulighed for at kontakte os mhp at lave en forespørgsel og foreløbig reservation via nedenstående bookingformular. Husk at skrive mødetype, forening, antal personer (evt. forventet maks antal) og præcist klokkeslet (inkl. tid til at gøre klar og rydde op). 

Her på hjemmesiden kan I læse mere om retninglinjerne for brug af vores lokaler, når de er klar. Vi forventer, at forsamlingsforbudet bliver hævet som varslet af regeringen. Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis kan booke lokaler i frivilligcentret til samme antal. Der er stadig en række skærpede krav til rengøring, udluftning, afstande mellem besøgende mm., der skal overholdes. 

Vores nye regler for lokalelån forventes at indeholde ændrede retningslinjer for oprydning/rengøring, deltagerantal mm.

Vi GLÆDER os til at byde jer velkommen uanset, så snart det er muligt og takker for jeres forståelse og tålmodighed. Det er nu en gang meningen, at et frivilligcenter skal emme af liv. 

Husk at I kan kigge ind i vores normale åbningstid, ringe til os eller sende en mail. Vi rådgiver også gerne om muligheden for at afholde digtiale møder og generalforsamlinger, såfremt dette er i jeres overvejelser. 

Bedste hilsner

Centerleder, Gry Mortensen 

  • Læst: 503

Frivilligcenter Aabenraa, CVR. 37854638 Nørreport 30, st. 6200 Aabenraa

Til toppen