Besøg os

 
Facade februar 2021 fra insta

 

Du finder os i Aabenraas nordlige gågade på adressen i Nørreport 30, 6200 Aabenraa.
Der findes offentlige p-pladser bag centret og efter kl. 13.00, kan du også parkere på Post Danmarks P-plads. 

Vigtigt vedr. åbningstider: 

Opdateret 19. maj: 

Fra 21. maj kan man igen besøge os i vores ordinære åbningstid. Derudover påbegynder vi en gradvis genåbning i relation til foreningernes lokalelån. Det ønskes, at vi ikke åbner alt på én gang, hvorfor vi er nødt til at prioritere de ifølge myndighedernes definition socialt udsatte først. Håber på forståelse. 

Vedr. corona-pas: Man skal som udgangspunkt ikke vise corona-pas/negativ test i døren, når man besøger os. Dog tager vi dagligt stikprøver. Foreninger, der låner vores lokaler, er selv ansvarlige for at tjekke corona-pas og at alle overholder gældende retningslinjer - herunder også frivilligcentrets.

Opdateret 21. april:
Iflg. nuværende plan åbner vi senest 21. maj. Vi håber, at det bliver muligt at åbne før denne dato og beder jer være forberedt på, at vi eventuelt foretager en gradvis åbning, hvor nogle foreninger mm. kan få lov at starte tidligere end andre. Dette drejer sig fx om området for særligt udsatte. Vi håber på jeres forståelse og GLÆDER os over, at der endelig er lys for enden af tunnelen. /Gry

 

Vores ordinære åbningstid er: mandag og tirsdag 10-14 samt onsdag 13-17. Torsdag efter aftale. 

Se venligst disse corona-retningslinjer for gang i centret. 


Udskriv