Projektleder søges

 

Stærk projektleder/brobygger søges til ”Ung i fællesskab”

Frivilligcenter Aabenraa har modtaget midler af TrygFonden til projektet ”Ung i fællesskab, der forventes at forløbe over foreløbig tre år. I den forbindelse søges en stærk projektleder og erfaren brobygger med gode relationskompetencer og interesse for frivilligsektoren i én og samme person til at drive og udvikle projektet.

”Ung i fællesskab” er en individuel, håndholdt støtte målrettet 18-25-årige – herunder sårbare og udsatte unge - i Aabenraa Kommune til at indgå i frivilligdrevne fritids- og foreningsfællesskaber med formålet selv at blive aktive frivillige på sigt. Der er således tale om et brobygningsprojekt med fokus på inklusion og samskabelse, hvor den enkelte unges behov og ønsker til fritidsliv og fællesskaber står i centrum. Målgruppen kan være præget af lette til moderate kognitive udfordringer, forskellige psykosociale problemstillinger, ensomhed eller på anden vis have glæde af at blive hjulpet ind i de frivillige fællesskaber. Din funktion vil derfor få en vigtig betydning for mange unge Aabenraa’ers trivsel og sociale handlemuligheder.

Du vil få ansvaret for at videreudvikle projektet og drive det fremad i samarbejde med centerlederen og projektets styregruppe. Samtidig bliver du frivilligcentrets og projektets ansigt udadtil overfor foreninger, samarbejdspartnere og projektdeltagere. Det er centralt for stillingen, at du både kan være den skarpe, ambitiøse projektleder, der drives af udvikling, og den rummelige, nærværende brobygger med situationsfornemmelse og evne til at engagere.

Dine konkrete opgaver som projektleder og brobygger vil bl.a. være:

For at kunne løfte dine opgaver er det nødvendigt, at du:

Du vil blive hjulpet godt i gang med opgaverne og have regelmæssig sparring med frivilligcentrets daglige leder. Det er dog meget vigtigt, at du både er selvkørende og trives med at arbejde alene en del af din arbejdstid, som du til gengæld har noget frihed til selv at tilrettelægge.

Din faglige baggrund

Der kan være flere faglige indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor fx pædagogik, psykologi, kommunikation, sociologi eller sundhedsvidenskab på minimum professionsbachelorniveau. Gerne med efteruddannelse. Det væsentlige er dog, at du har gode erfaringer med projektledelse/processtyring og pædagogisk/relationelt arbejde.

Rammer

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 30-37 timer om ugen med mulighed for forlængelse. Opstart 1. september eller snarest herefter. Frivilligcenter Aabenraa har ingen overenskomst, men du vil blive indplaceret på løntrin svarende kommunal AC- eller HK-overenskomst, afhængig af din baggrund.

Derudover kan vi tilbyde:

Send ansøgning på maks. 1 A4-side + CV, eksamenspapirer, eventuelle udtalelser og andet relevant til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden 16. august kl. 10. Ved fristens udløb gennemgås ansøgningerne, og der indkaldes til samtaler mandag og evt. fredag i uge 34.

Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du få tilsendt lidt materiale, som du skal sætte dig ind i inden samtalen. Har du ikke hørt noget inden mandag d. 23. august, er du desværre ikke i spil til stillingen.

OBS: Frivilligcenter Aabenraa har ferielukket i uge 28,29 og 30.

Spørgsmål stilles kun per mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om Frivilligcenter Aabenraa:

Frivilligcenter Aabenraa er en selvejende organisation med en fastansat centerleder og en centerbestyrelse bestående af repræsentanter for det lokale foreningsliv. Derudover kan man møde projektmedarbejdere og husfrivillige i centret. Frivilligcenter Aabenraa støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde. Vores kerneydelse er foreningsservice, men vi huser også egne projekter og frivilligdrevne indsatser. Frivilligcenter Aabenraa er medlem af paraplyorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark. Læs mere her: www.frivilligcenteraabenraa.dk