PLUS 1 søger deltagere!

PLUS 1

PLUS1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen.

PLUS1 er eftermiddagskoncerter en gang om måneden i dit lokale kulturhus. PLUS1 koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.

Med alle billetter følger en gratis billet, derfor navnet PLUS1.

Tanken bag proJektet

Corona har betydet manglende socialt samvær for de fleste mennesker.

Derfor trænger vi til at være sammen og mødes igen. En koncert er ideel til,

at række ud eller en man ikke har set i lang tid, glæde sig, opleve en god koncert og hygge sig sammen til kaffe & kage efter koncerten.

Kulturhusene er lokale samlingspunkter for rigtig mange, men de fleste koncerter afholdes om aftenen. Med PLUS1 rækker kulturhusene ud efter de mange mennesker og foreninger, som gerne vil samles for at opleve kulturen midt på dagen.

Samarbejde med lokale foreninger

Det er nyt for kulturhusene at arrangere koncerter om eftermiddagen. Derfor har vi brug for hjælp til at formidle budskabet til de rette målgrupper. Derfor vil PLUS1 meget gerne samarbejde med lokale foreninger, ildsjæle, institutioner mv. for at sikre, at det at gå til koncert sammen om eftermiddagen bliver en fast tradition i byen.

Drømmen er, af PLUS1 når ud fil de borgere, der har svært ved at komme ud og dem som sjældent modtager en invitation om at gå til koncert.

Mangler mon en at følges med, vil PLUS1 gerne hjælpe med at finde en kulturven i samarbejde med de lokale foreninger.

Yderligere information

Enten via hjemmesiden plusen.dk

Eller ring eller mail til din lokale PLUS 1 kontaktperson

Rudersdal, Frederikshavn, Aobenraa, Fredericia, Randers, Gladsaxe

MC Hansen / 2Z 52 69 67 / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hillerod, Thy, Horsholm, Taastrup, Grenå, Frederiksværk

Jens Jepsen / 29 91 d5 90 / i Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.