Skip to main content

Alzheimerforeningen - Aktivitetsvenner


Formål:

Aktivitetsvenner er Alzheimerforeningens bud på en besøgsordning, hvor frivillige og mennesker med demens matches på baggrund af fælles interesser og mødes til meningsfulde aktiviteter. Det kan være alt fra raske gåture, kreative aktiviteter, madlavning eller gode snakke over en kop kaffe - kun fantasien sætter grænser!

For selvom man har en demenssygdom så forsvinder ens interesser og ønsker om et meningsfyldt og aktivt liv ikke, men sygdommen sætter ofte en stopper for, at man selv kan dyrke det, man holder af. Som aktivitetsven hjælper du en person med en demenssygdom med at opretholde et socialt liv og aktiviteter, samtidig med at de pårørende får lidt mere fleksibilitet ind i hverdagen.

Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig som frivillig aktivitetsven på www.alzheimer.dk/aktivitetsven, så ringer vores frivillige matchleder i Aabenraa dig op til en snak, så vi kan høre mere om dig og finde det rette match :-)


Målgruppe:

Aktivitetsvenner er et tilbud til mennesker med mild til moderat demenssygdom. Tilbuddet er både for personer, der bor i egen bolig eller i plejebolig.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at blive frivillig aktivitetsven, så længe du har lysten til at gøre en forskel for en person med demens og kan bruge minimum 2-4 timer om måneden.


Tilbud:
Kontaktoplysninger

Alzheimerforeningens sekretariat holder til på Løngangstræde 25, 1468 København.

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Praktisk information